Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Urdangarin «escriu cartes tot el temps» en la seua cel·la

El marit de la infanta Cristina no disposarà d'un permís per a eixir de la presó fins a desembre.
Leer en español
Urdangarin no disposarà d'un permís per a eixir de la presó fins a desembre | València Diari

 

Esta setmana es complix un any de l'ingrés en presó d'Iñaki Urdangarin. El 18 de juny de 2018 la vida del marit de la infanta Cristina canviava radicalment, i l'exjugador d'handbol passava de disfrutar d'una existència molt còmoda en Ginebra a estar les 24 hores del dia tancat en un mateix edifici, concretament la presó de Brieva.

 

Urdangarin no demanarà un trasllat de centre

Encara que no es coneix amb massa profunditat com és el dia a dia d'Urdangarin, diverses fonts penitenciàries han explicat alguns detalls. Així, tal com recull 'Informalia', el cunyat del rei d'Espanya «escriu cartes tot el temps en la seua celda», i no té previst demanar el trasllat a altre centre penitenciari, motiu pel qual el mitjà citat anteriorment considera que no ho està passant del tot malament.

 

Tot i això, el marit de la infanta Cristina haurà de plenar-se de paciència, perquè no està previst que se li concedisca el tercer grau fins al pròxim mes de desembre, cosa que es traduïx en el fet que Urdangarin no podrà eixir de la presó fins a eixe moment, que serà quan haurà complit una quarta part de la condemna. Però una volta otorgada esta nova condició, l'exjugador d'handbol podrà disfrutar d'un règim de visites més ample, així com sol·licitar algun permís puntual.

 

Es refugia en l'exercici físic

Mentres, haurà de seguir refugiant-se en l'exercici físic, que és la millor forma que ha trobat Urdangarin de soportar les dificultats que comporta viure en un centre penitenciari. Evidentment, les pràctiques esportives les realitza sense mantindre cap classe de contacte amb les altres recluses o funcionàries.

 

En este sentit, des de 'Cadena Ser' han apuntat que el jutge de Vigilància Penitenciària va autoritzar la instal·lació d'una bicicleta estàtica en l'interior de la celda d'Urdangarin, justificant-ho de la següent forma: «Li van facilitar una bicicleta adequada a la seua altura, ja que les que hi havia en el poliesportiu són per a dones i menudes». 

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris