Isabel Pantoja, molt preocupada per la salut de sa mare

'Doña' Ana continua recuperant-se de l'ictus que va patir en l'octubre de 2019
Isabel Pantoja està molt afectada durant estos dies | València Diari

Fa temps que Isabel Pantoja viu en alerta per l'estat de salut de sa mare, que es complicava a conseqüència d'un ictus el passat octubre de 2019. Ana Martín, més coneguda com a 'doña' Ana, encara es recupera d'aquell cop dur.

La cantant ha atès una volta més a la premsa, tot i que sempre evita donar detalls de la seua vida privada. En esta ocasió, ha aprofitat per a enviar un missatge afectuós a Paz Padilla, que també viu un dels moments més durs de la seua vida: acaba de perdre a sa mare. Però mentres parlava, Isabel no ha pogut amagar la tristesa i preocupació davant les càmeres.

Empatia amb Paz Padilla, que acaba de perdre sa mare

«Desitje que continues davant amb el record de ta mare perquè, com una mare, no hi ha res», deia Isabel en un missatge que ha volgut dirigir a la presentadora de 'Sálvame'. I no podia evitar trencar-se, donada la situació en què es troba, amb sa mare ingressada. «Desgraciadament, anem una darrere l'altra, ma mare també està molt malament i hem de seguir, amor», deia, i va enviar un bes a Paz Padilla i la seua família. 

Pareix que 'doña' Ana està molt delicada i Isabel Pantoja no se separa d'ella en cap moment. Està passant una mala temporada i no ha pogut evitar expressar quant afectada està per la complicada salut de sa mare, que ja la va mantindre en alerta i amb cert malestar mentres participava en 'Supervivientes'. La salut de sa mare va marcar el seu 'reality' i continua sent la seua màxima preocupació mesos després. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Família Reial torna a estar de dol: Cristina Elena de Borbó mor als 44 anys" "Joaquín Sabina operat d'urgència"