La polèmica reacció de Kiko Rivera després de la mort de la seua sogra

El comportament del DJ en les xarxes ha paregut de mal gust per a l'audiència
La sogra de Kiko Rivera va morir fa una setmana | Instagram

Kiko Rivera torna a 'liar-la' i ser notícia. Sols 7 dies després de la mort de la mare de la seua parella Irene RosalesKiko ha decidit que ja ha passat la pena i que pot començar a passar-s'ho bé després d'enterrar a la seua sogra presentant el seu nou tema musical, i no ho ha fet de qualsevol manera, sinó marcant-se un ball que no ha deixat a ningú indiferent, ja que a jutjar per les imàtgens, no se’l veia gens afectat.

 

Kiko presenta 'Tuboescape' entre crítiques

El tema s’anomena ‘Tuboescape’ i ja l’ha començat a promocionar a la seua manera: ballant la coreografia de la cançó i deixant arrere molt ràpid el dol per la seua sogra. És per això que els internautes se li han tirat damunt en vore la seua actitud i li han recriminat que haja sigut incapaç d’esperar-se un poc, ja que el vídeo publicat en les xarxes consideren que és de molt mal gust.

 

La mare d’Irene Rosales, Mayte, va morir molt jove, amb 54 anys, a causa d’una llarga malaltia que patia des de feia molt de temps. Ella no va ser mai notícia, es va mantindre apartada del món de la faràndula, i va estar entregada a cuidar al seu home, qui també patix una malaltia. Molts seguidors han pensat que considerant les circumstàncies, era massa prompte per a celebrar res ni ballar cap cançó i s’han mostrat indignats amb el poc tacte del DJ.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La investigació de la mort de Fran Álvarez es complica per l'aparició de més informació" "Ix a la llum la causa de la mort de Fran Álvarez"