INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

🔴😷 NOU BALANÇ CORONAVIRUS: Més morts i més contagis que ahir en el territori valencià

El 'look' de la princesa Elionor en Barcelona eclipsa a la reina Letícia

La reina Letícia va quedar en un segon pla respecte de la seua filla amb un senzill vestit negre
La família reial durant la seua visita a Barcelona pels Premis Princesa de Girona | València Diari

 

Ahir dilluns 4 de novembre, amb motiu de l’entrega de premis 'Princesa de Girona', la família reial es desplaçava fins a Barcelona i la princesa Elionor es convertia en el centre de totes les mirades, en ser la primera volta que presidia els premis i, com ja és habitual, els ‘looks’ de la reina Letícia, la princesa Elionor i sa germana, la infanta Sofia, han sigut observats al mil·límetre.

 

La reina Letícia aposta per Pertegaz

Letícia va aparéixer amb un conjunt de pantaló i jaqueta de Pertegaz per a una ocasió tan significativa, contrastant amb la imatge que havia oferit en els últims dies en el seu 'tour' asiàtic, en què va fascinar amb vestits colorits i originals.

 

La reina estava disposada a vestir de manera discreta per a brindar tot el protagonisme possible a la seua filla Elionor però, igualment, va destacar per la seua elegància, sobretot per la ‘blazer’ que duia, que estava adornada per unes plomes al final de les mànigues, cosa que li aportava un toc distintiu i original al conjunt, que era sobri.

 

La família reial en Barcelona | València Diari

 

La ‘blazer’ es pot trobar en la pàgina web de Pertegaz per 890 euros i el pantaló per 325 euros. Com a complements, la reina va optar per una sabates de pell de cocodril de Manolo Blahnik i una bossa de mà de Magrit.

 

La princesa Elionor i la infanta Sofia brillen pel seu compte

Però qui va destacar, sense dubte, va ser la seua filla Elionor. En esta ocasió tan especial en què lluïa el títol de princesa hereva de la Corona d'Aragó –l'equivalent a princesa d'Astúries per a la Corona de Castella– va apostar per un conjunt de vestit i jaqueta de teixit ‘cropped’ en color roig intens, amb uns botons de color d'or que aportaven elegància al conjunt i, tot això, acompanyat per unes ballarines de color roig també.

 

I la germana, la infanta Sofia, no es va quedar arrere en elegància. I, encara que també va cedir el protagonisme a la princesa de Girona, va causar sensació amb un vestit blanc que ja havia estrenat durant el quint aniversari de la proclamació del rei Felip VI. Ella també va apostar per unes ballarines i, de la mateixa que sa germana, es va deixar el monyo solt, al natural, formant ondulacions.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!