Miriam Sánchez reapareix amb un increïble canvi físic

La col·laboradora de 'Sálvame' es mostra «molt contenta»
Miriam Sánchez | València Diari

Mesos arrere Miriam Sánchez se sentava en el plató de 'Sábado Deluxe' per a explicar el perquè de la seua desaparició mediàtica i, sobretot, per a parlar del canvi físic que ha patit. Sánchez va explicar que diferents desenganys amorosos i les exigències d'una exparella l'haurien portat a abandonar les estrictes dietes que seguia en els seus anys a la televisió i a guanyar alguns quilos, però que a l'hora estos li havien fet recuperar la felicitat de no ser esclava d'un físic de deu.

Miriam Sánchez ha compartit el seu canvi en les xarxes socials | GTRES

Ara Miriam estaria buscant tornar a treballar i a recuperar la seua posició en el panorama mediàtic i és per este motiu que ha decidit sotmetre's a un important tractament de cirurgia estètica que li hauria permés recuperar l'aspecte físic que tenia anys arrere. La col·laboradora no ha tingut problema en mostrar el seu cos en cap dels seus aspectes, inclús quan això ha implicat que multitud de persones la criticaren. 

Espectacular evolució

Esta setmana Sánchez ha volgut compartir amb els seus seguidors de Twitter l'abans i el després del seu cos, una volta ha passat per les mans d'un important doctor que s'ha encarregat de fer-li estos espectaculars retocs.

En este aspecte, la col·laboradora diu sentir-se molt contenta del canvi i assegura que ha recuperat la confiança i l'estima que es tenia a ella mateixa i que durant un temps va perdre per culpa de les inseguretats que li havien produït les seues exparelles.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La visita més sorprenent per als xiquets ingressats en l'Hospital General d'Alacant" "Victòria Frederica rep una advertència del rei Joan Carles"