Una nova incorporació podria fer perdre el treball a algun col·laborador de 'Sálvame'

El nou fixatge promet vesprades de glòria per al programa estrella de Telecinco
Sálvame va canviant constantment els seus col·laboradors | Twitter

Son alguns els concursants de realitys que després del seu pas per estos formats consegueixen provar sort com a col·laboradors de programes de televisió, però pocs acaben consolidant el seu lloc i mantenint-se en el pas del temps dins de les plantilles dels programes.

El nou col·laborador de 'Sálvame' no té el benefici del dubte perquè ja ha estat treballant com a col·laborador, sent un dels millors pagats i que, a més, compta amb el reconeixement de molts dels directius de televisió. Antonio David Flores apareixia en les altures del programa, a on anunciava la seua incorporació en el programa de les vesprades de Telecinco. La seua primera vesprada no ha sigut fàcil perquè ha hagut de donar resposta a moltes de les disputes que té obertes a conseqüència del seu pas per 'Gran Hermano VIP''.

Uns companys molt preocupats

Quan Carlota Corredera anunciava fa uns dies la possibilitat de què Antonio David s'incorporara al programa, saltaven totes les alarmes pel que podria ser la ressituació de les cadires dels tertulians. Este fixatge podria implicar que alguns dels tertulians perderen dies de faena i que, fins i tot, algun deixara de participar en el programa. De moment, el programa no ha parlat d'esta opció i el mateix Flores ha dit que no ve amb la intenció de llevar-li el treball a ningú.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier Vázquez confirma la notícia més esperada" "La traïció d'Adara contra Hugo Sierra en vídeo"