L'oferta de 'Sálvame' que faria perillar el lloc de treball d'alguns tertulians

Un conegut personatge ha rebut una oferta per a col·laborar en el programa
Imatge d'arxiu de 'Sálvame' | Telecinco

'Sálvame' es caracteritza per jugar amb la variació de cares en les seues vesprades, apostant per col·laboradors molt diferents, que aporten punts de vista molt diferents en les seues entregues. Alguns d'ells han conseguit fer-se un lloc fixe amb un número de dies a la setmana acordats i altres ballen segons els temes i l'actualitat de cada vesprada.

Carlota Corredera ha posat hui el senyal d'alarma i ha revelat que mesos arrere la cúpula del programa havia contactat amb Antonio David Flores per a oferir-li faena com a col·laborador del format, diferents dies de la setmana. Després de preguntar als col·laboradors si els agradaria que s'incorporara Flores, ha deixat anar la bomba.

Si ell arriba, qui se'n va?

Carlota ha sigut clara. «Si arriba un nou col·laborador i que, a més, acorda vindre més d'una volta a la setmana, alguns de vosaltres haureu de reduir les vostres col·laboracions i, per tant, perdre feina i diners». Això no ha agradat als col·laboradors i alguns noms han sonat amb més força que la resta. És el cas d'Anabel Pantoja, Gustavo González, Miriam Saavedra, Alonso Caparrós o Antonio Montero. Vorem en què s'acaba consumant tot este assumpte.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Telecinco declara la guerra a Antena 3" "Les greus crítiques dels mitjans pel físic d'una coneguda presentadora"