Mónica Naranjo confessa la seua major temptació

L'artista i presentadora de 'La isla de las tentaciones' viu un bon moment a nivell personal i professional
Mónica Naranjoviu un bon moment professional i personal | Cuatro

 

L'artista i presentadora de televisió Mónica Naranjo ha definit el seu present com «el millor moment de la seua vida». La cantant ha destacat que té plena confiança en ella i molta autoestima. Una actitud vital que l'ha portada a l'èxit professional i personal, i que ara compartix amb Lain García Calvo, un escriptor de llibres d'autoajuda nou anys més jove que ella. Naranjo, que va posar fi a la relació amb Óscar Tarruella l'any passat, ha refet la seua vida amb el jove escriptor.

 

Des de fa uns anys el seu perfil liberal i sensual s'ha evidenciat gràcies a declaracions i el seu protagonisme com a presentadora en programes com 'Mónica y el sexo' o 'La isla de las tentaciones'. Però ara l'artista reconeix que adora «la monogàmia» i que li agrada estar centrada en allò que fa, arribar a casa i poder dir «tinc algú que m'estima». En la mateixa línia, no es considera gelosa. De fet, creu que ser gelós denota una falta de confiança en un mateix i considera molt negatiu iniciar una relació amb algú que pensara que en qualsevol moment pot ser infidel. 

 

La cantant, que actualment està de gira amb el seu nou projecte musical Renaissance Tour, assegura que no tenia molt clar presentar 'La isla de las tentaciones' quan li ho van proposar. Però es va deixar emportar i, a jutjar pel 'share', el programa està funcionant perfectament. Paolo Vasile la va triar com a presentadora perquè li va semblar una «mamma» italiana.

 

Una temptació gens relacionada amb el sexe

Naranjo admet que seria incapaç de concursar en l'illa perquè —considera— és «molt rancia». A pesar de les males llengües, el que l'artista no pot resistir no té res a vore amb el sexe, sinó que és menjar. «M'encanta. Sempre tinc gana».

 

Tambépots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!