Mor als 20 anys l’estrela Disney Cameron Boyce

Este jove actor es va fer popular gràcies a la seua participació en la sèrie ‘Los Descendientes’ i en el programa ‘Jessie’
Cameron Boyce ha mort als 20 anys en Los Angeles | Gtres

 

Terribles notícies les que ens arriben des dels Estats Units, a on una jove estrela de Disney ha mort amb només 20 anys. Es tracta de Cameron Boyce, conegut per la seua aparició en la sèrie ‘Los Descendientes’, igual com en el programa de televisió ‘Jessie’, que ha mort esta matinada mentres dormia, a conseqüència d’una convulsió provocada per una malaltia que l’actor i ballarí patia des de ja feia temps.

Va debutar amb només 9 anys

La notícia s'ha destapat gràcies a la cadena ‘ABC News’, i ja són molts els companys de professió que han utilitzat les xarxes socials per a expressar la seua tristesa. És el cas, per exemple, del també actor i director de cine Blake Michael, que ha compartit una fotografia amb Boyce acompanyada del següent missatge: «Descansa en pau, jove rei».

A pesar de la seua curta edat, Cameron Boyce comptava amb una llarga i completa trajectòria professional, ja que va debutar en la gran pantalla amb només 9 anys. En eixe sentit, cal destacar que va formar part de l’elenc de la pel·lícula ‘Mirrors’ i, només dos anys després, va encarnar el paper de fill de l’actor Adam Sandler en l’exitós film ‘Grown Ups’.

Un jove molt implicat amb les causes socials

Amb tot, l'auge de la seua popularitat va arribar l’any 2015, que va ser quan es va estrenar la sèrie ‘Los Descendientes’, que va causar tant de furor que, fins i tot, es van arribar a fer tres pel·lícules relacionades amb este producte audiovisual. 

Boyce, a més, era un jove molt implicat amb les causes socials, fet que encara va augmentar més l’estima que el públic sentia per ell. «Era un artista increïblement talentós, una persona molt detallista i reflexiva i, sobretot, un fill, germà, nét i amic afectuós i dedicat», explicava una portaveu de la cadena Disney.

D’altra banda, la família del ballarí i actor ha compartit un comunicat a on feien patent el següent: «Sense dubte, el món ha perdut una de les seues llums més brillants, però el seu esperit viurà a través de la bondat i la compassió de tots aquells que el van conéixer i el van estimar».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'emocionant carta que ha rebut la policia d'un xiquet de 12 anys" "La duríssima confessió d'Antonio Resines"