Mor un conegut actor de la sèrie 'Friends'

Ron Leibman, de 82 anys, era el pare de Rachel, el Dr. Green
Ron Leibman en el seu paper de pare de Rachel | Cedida

Trista notícia pels fans de 'Friends'. Ha mort Ron Leibman, l'actor que encarnava a un dels secundaris més estimats de la coneguda sèrie dels 90: el pare de Rachel, el Dr. Green. 

Leibman ha perdut la vida, amb 82 anys, a causa d'una pneumònia, segons confirma el seu agent Robert Altermann al portal 'The Warp'. Altermann ha lamentat la pèrdua d'un actor «d'increïble talent i amb una distingida carrera en el cine, la televisió i el teatre.

I és que entre altres premis, va rebre un Emmy pel seu paper en la sèrie 'Kaz', en 1979, i un Tony (guardó del teatre musical en els EE.UU.) per 'Angels in America', en 1993. 

Els protagonistes de la sèrie | Instagram

Una llarga trajectòria principalment en la televisió

Va tindre el seu primer paper en la televisió en 1956 en la sèrie 'Edge of the Night'. A més de la premiada 'Kaz', de la que era el creador, se'l va poder vore en ficcions tan conegudes com 'S'ha escrit un crim', 'Law & Order' o 'The Soprano'. 

Pel que fa al cine, el seu debut va arribar en 1970 amb '¿Donde está papá?', per a participar també en altres films com 'Estos zorros... locos, locos, locos' o 'La noche cae sobre Manhattan'.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La falda sostenible i 'low cost' de la reina Letícia" "Malú parla per primera volta després d'anunciar el seu embaràs"