Mor Enrique Senent, regidor del PP de Massamagrell durant 21 anys

El polític era president de l'Associació Cultural el Camí del Sant Grial
Enrique Senent ha mort este diumenge | Facebook

 

Enrique Senent, regidor del Partit Popular en l'Ajuntament de Massamagrell durant 21 anys i president de l'Associació Cultural el Camí del Sant Grial, ha mort este diumenge en sa casa, en la localitat de Massamagrell, en la comarca de l'Horta Nord (València). Han sigut les dos entitats les que han informat de la seua defunció i han mostrat els seus respectius missatges de condol.

 

Senent, que ocupà el càrrec de Primer Tinent d'Alcalde durant 12 anys i va ser regidor en el consistori massamagrellenc durant 21 anys, serà despedit este mateix dilluns, 22 de juny. La família estarà en el tanatori de Massamagrell a partir de les 11 i la missa serà a les 17.30 hores en l'Església de Sant Joan Evangelista.

 

L'Ajuntament de la seua localitat natal ha volgut donar el condol a la família en el mateix comunicat: «L'Ajuntament de Massamagrell se suma al dolor de la família i declara dos dies de dol oficial».

 

 

Per la seua banda, l'Associació Cultural el Camí del Sant Grial, de la que n'era el president, també han mostrat la seua tristor: «La seua pèrdua ens ompli de tristesa el cor. Una gran persona que va treballar incansablement per a deixar un món millor. Un projecte que revitalitzarà i donarà moltes oportunitats a les generacions esdevenidores tant en Aragó com en la Comunitat Valenciana».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!