El motiu pel que Ana Obregón encara no ha celebrat un funeral pel seu fill

La intèrpret es troba desolada després de la mort del seu fill
Ana Obregón es troba desolada després de la mort del seu fill | Instagram

Ana García Obregón està passant pel que probablement siga el pitjor moment de la seua vida. Després de la mort del seu fill Àlex Lequio amb només 27 anys, l'actriu es troba desolada. A pesar de què, al llarg d'estos dos últims anys, sempre s'ha mostrat molt positiva en la lluita contra el càncer del seu fill, la veritat és que poc queda d'esta Ana forta i alegre que tots coneixíem. Fonts pròximes a la família asseguren que es troba totalment abatuda després de la mort del seu fill i que té pensat celebrar en Madrid un funeral pel seu fill quan estiga en condicions.

Una cerimònia familiar

Pel que pareix, la intèrpret estaria pensant en fer una cerimònia familiar, d'acord amb les lleis sanitàries imposades per la pandèmia. Es tractaria d'una missa oberta que li permetera també rebre als amics del seu fill, d'ella i d'Alessandro Lequio, que sempre s'han mostrat al seu costat des de la mort del jove.

Sense dubte, un dels suports més grans d'Ana García Obregón en estos difícils moments és el col·laborador d''El programa de Ana Rosa', que no ha dubtat a visitar-la en diferents ocasions al llarg d'este últim mes, quan s'intuïa el fatal desenllaç. De tornada a Madrid, Ana ha rebut en sa casa el suport d'Alessandro Lequio, present al costat d'ella en Barcelona este últim mes de lluita del seu fill per sobreviure.

L'aristòcrata també s'ha mostrat desolat, una cosa que sempre s'ha reflectit en les seues aparicions públiques després del decés. La proximitat dels seus familiars i amics en estos moments està sent el millor alleujament per a la intèrpret, que ja ha declarat que la seua vida «s'ha apagat per sempre» després de la mort del seu fill, Àlex Lequio.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fort colp a la infanta Cristina: La notícia que li ha donat Urdangarin" "Foto: Mercedes Milà reapareix i preocupa molt als seus fans"