Un ex de 'Sálvame', nou nòvio de la cantant de 'La Oreja de Van Gogh'

Leire Martínez està molt feliç per haver tornat a trobar l'amor
La cantant de 'La Oreja de Van Gogh' ix amb un ex de 'Sálvame' | Twitter (@lecturas)

Avui, el grup espanyol 'La Oreja de Van Gogh' està d'actualitat perquè un dels seus membres està eixint amb algú de l'univers 'Sálvame', concretament, es tractaria de la seua cantant, Leire Martínez, que pareix haver trobat l'amor en braços del que va ser saxofonista del programa, Miguel Sueiras, qui participava en la secció 'Club del espectador', presentada per Kiko Matamoros.

Sueiras és un artista que fa més de vint anys que treballa en el món de la música, i pareix que ha sigut la revista 'Qué me dices!' la que ha descobert la nova relació, convertint-la en protagonista de la seua última portada.

Leire Martínez, portada de revista

Amb una fotografia, a on l'artista i el músic passegen agarrats de la mà pel carrer, és com l'esmentada publicació compartix la seua història d'amor. Esta instantània es troba en la seua portada baix el següent titular: «La cantant de 'La Oreja de Van Gogh' té nou nòvio».

Ja a les pàgines interiors de la revista s'explica que la parella ha sigut pillada molt acaramel·lada per Madrid, a on se l'ha pogut veure no només passejant sinó també prenent alguna cosa en una terrassa, i fins i tot visitant el Museu Reina Sofia.

I en tot moment Leire i Miguel no han amagat el seu amor, ja que no han deixat de prodigar-se gestos d'afecte. Fins al moment, es desconeix si fa molt que estan eixint o si és una història recent.

La cantant oblida els seus anteriors fracassos amorosos

És evident que Leire Martínez està feliç perquè ha tornat a trobar l'amor. Un amor que ha conseguit després que l'any 2018 se separarà del seu marit (Jacobo Bustamante), amb qui s'havia casat el 2014, després d'un any de relació i un fill en comú que té 5 anys.

No obstant això, potser la parella més coneguda de la cantant va ser l'actor granadí Antonio Velázquez. Un intèrpret famós, sobretot, pels seus papers en sèries com 'Paquirri', 'Sin tetas no hay paraíso' o 'Tierra de lobos'. Però, la seua relació només va durar tres anys, de 2010 a 2013.

Estes dos històries d'amor no van funcionar i van acabar en ruptura. No obstant això, l'artista basca ara torna a somriure i a creure en l'amor, el qual li ha arribat en un moment en què també està molt feliç professionalment perquè amb 'La Oreja de Van Gogh', que va tenir com a primer vocalista a Amaia Montero, està recollint bons resultats amb l'últim disc: 'Un susurro en la tormenta'.

Este àlbum va vore la llum el passat mes de setembre i ha conseguit estar en el número u en 'iTunes', a on el seu èxit es deu sobretot gràcies al seu primer 'single', que té per títol 'Abrázame'.

Moment de màxima felicitat

A demés, la relació de Leire Martínez i Miguel Sueiras pareix que ha ajudat l'artista a estimar-se més que mai, ja que a l'última publicació que ha fet en el seu perfil d'Instagram ha pujat una fotografia de si mateixa, acompanyada d'un text en què parla del pas del temps i de la bellesa.

Així, aposta per estimar-se un mateix: «Accepta't, ets meravellosa dona!!! I els matisos de l'edat t'aporten més personalitat!!! A demés, sempre pots envoltar-te de gent que t'estime i t'ajude a vore't més bonica del que ja ets!!! (Com em passa a mi)». És clar, que Leire està encantada en tots els sentits per l'etapa que està vivint.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La severa malaltia de Miquel Ángel Muñoz que li ha provocat un dolor infernal" "Ix a la llum la professió amagada del marit de la mediàtica María Patiño"