Ortega Cano: La telefonada anònima que ho canvia tot i fa començar una 'guerra'

L'extreballadora de la casa d'Ortega Cano ha contat el que va vore quan treballava per a ell
Ortega Cano | València Diari

 

En el programa ‘Viva la vida’ d'este dissabte dia 9, una telefonada ha causat que Ortega Cano s'enfade. I és que el programa va parlar amb una suposada extreballadora de José Ortega Cano, que ha explicat que la seua dona Ana María tenia una molt mala relació amb l'entorn del seu home.

 

«Ella al principi no era propietària i senyora de res. Després ell li va anar donant el seu lloc. José Ortega Cano hui en dia encara seguix enamorat de Rocío Jurado» revelava l'extreballadora, amb una veu distorsionada, però amb un accent del nord bastant notable. No obstant això, va assegurar que Ortega Cano «es desvivia pel xiquet», el fill que té amb Ana María. 

 

  

Mala relació amb Gloria Camila i José Fernando

A demés, també ha assegurat que Ana María i Gloria Camila es portaven molt malament: «Glorita i Ana María es tiraven dels pèls. Ana María no podia vore a José Fernando. Bé, és que Ana María es portava a matar amb la seua pròpia filla, amb Gema, qui li deia: Què m'estàs dient, que amb la teua edat no saps el que és un preservatiu?».

 

L' extreballadora posar l'accent principalment en la relació d'Ana María amb José Fernando, assegurant que va arribar a escoltar: «Si  el portes per a casa i isc per l'altra porta amb el meu fill», assegurant també que els oncles de la seua pròpia família tampoc «podien vore» a José Fernando, «deien que li havien d'haver incapacitat».

 

  

Ella va assegurar que «José Fernando és un xiquet que té un cor d'or» i que «s'aprofiten d'ell». Per part seua, ha dit «jo vaig passar moltes nits amb Gloria i a mi eixa xiqueta em feia molta pena», assegurant que li faltava afecte. 

 

 

Ortega Cano podria prendre accions legals

Segons el mitjà ‘La Razón’, José Ortega Cano va posar el crit en el cel en escoltar este testimoniatge, i possiblement ja sap quina és la identitat de l'extreballadora. A demés, podria prendre accions legals contra ella després del confinament.

 

Suposadament, esta podia accedir als comptes d'Ortega Cano, en haver ocupat un «lloc de responsabilitat en el terreny administratiu» de la família. No obstant això, Ortega Cano ha negat rotundament el suposat rebuig dels seus fills cap a Ana María, i que està fart de les informacions ‘nocives’ i negatives que, segons ell, no són veritat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!