Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Piqué i Shakira s'ho passen d'allò més bé de vacacions en Nova York

La parella disfruta d'estos dies de descans per al futbolista en la ciutat americana
Leer en español
Gerard Pique i Shakira durant un partit de l'US Open | Twitter (@travel__Sports)

 

Des que Gerard Piqué va anunciar que deixava la selecció espanyola de futbol, el futbolista del Barça no desaprofita cap ocasió a on hi ha una parada per partits internacionals per a atendre els seus negocis o la seua família. Estos últims dies se l'ha pogut vore en els Estats Units, concretament en Nova York, acompanyat per la seua parella, Shakira.

 

El central blaugrana va aprofitar la disputa de l'US Open en la ciutat americana no només per a disfrutar d'algun dels partits del torneig de tenis sinó per a continuar promocionant el seu projecte de Copa Davis. A més, ell i la cantant van presentar un acord estratègic amb Sony Music Latin Iberia i Kosmos, empresa del jugador que organitzarà la competició tenística. Encara que amb molts compromisos professionals, la parella va tenir temps de disfrutar de la ciutat dels gratacels, tal com es va poder vore en unes imàtgens compartides per la cnatant cantant en el seu compte d'Instagram. 

 

La cara més divertida de Shakira i Piqué 

El futbolista va ser l'encarregat de pujar dos divertits 'Stories' poques hores abans de què haguera de tornar a Barcelona, per a reincorporar-se este dilluns als entrenaments del Barça. En el primer d'ells, tant Piqué com Shakira fan unes gracioses ganyotes a la càmera, utilitzant també un dels múltiples filtres dels que disposa la coneguda xarxa social. 

 

Pique i Shaquira fent broma a les seues xarxes socials | Instagram

 

Esta, però, no és l'única imatge amb la que Piqué i Shakira han volgut reflectir com s'ho van passar en Nova York. En un segon vídeo, és només la colombiana la que apareix corrent pels carrers de la 'gran poma', com si es tractara de la gravació d'un videoclip.   

 

També pots llegir...  

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris