El polígraf de Marta López revela la verdadera cara d'Alfonso Merlos

El programa 'Sálvame Deluxe' va seguir amb el ja batejat 'Merlos Place'
La imatge del mediàtic periodista podria vore's molt afectada pel polígraf de Marta López | Mediaset

 

Ahir va ser un dels dies clau de l'escàndol d'Alfonso Merlos, ja que el programa 'Sálvame Deluxe' va destapar tota la veritat gràcies al polígraf fet a Marta López. La col·laboradora, que fa pràcticament 20 anys que treballa en Telecinco, a on va entrar gràcies a la seua participació en 'Gran Hermano', s'ha sotmés per primera volta al 'polideluxe' de Conchita.

 

El polígraf va revelar tot el que Marta sap i calla sobre l'escàndol mediàtic, que ja ha sigut batejat com a 'Merlos Place'. La col·laboradora ha demostrat que és sincera en tota esta polèmica. A través de les preguntes s'ha descobert que Marta no va pactar amb Amor Romeira la gravació de la cridada a tres entre elles dos i Alexia Rivas per a fer programes de televisió, de manera que el muntatge queda completament descartat.

 

Marta López té constància d'altres infidelitats d'Alfonso Merlos

La gran sorpresa per als col·laboradors ha sigut quan ha eixit a la llum la mentira de Marta, després de preguntar si era conscient d'alguna infidelitat de Merlos. La col·laboradora ha matisat, assegurant que coneixia indicis i no proves. Segons pareix, Alfonso Merlos podria haver sigut diferents voltes infidel, cosa que els col·laboradors del programa han repetit en més d'una ocasió, arribant a mostrar proves, fotos i vídeos del periodista amb altres dones.

 

Cal recordar que Merlos encara assegura que ell ja havia deixat a Marta abans d'estar amb Alexia Rivas, de manera que en cap cas es considera deslleial. Ara, el polígraf ha destrossat esta tesi, ja que la màquina de Conchita ha revelat que Marta té raó i que en cap moment Merlos havia trencat amb ella. És més, el mateix dia del vídeo li va tornar a demanar matrimoni.

 

La col·laboradora encara està enamorada

Alfonso Merlos ha quedat molt malament després d'este polígraf, a on Marta López ha demostrat ser totalment sincera. Les úniques mentires de Marta han sigut per a intentar defendre al periodista en aspectes de la seua vida privada com la seua higiene o les seues relacions íntimes. A pesar d'això, Marta seguix enamorada d'ell, després de la resposta al polígraf. Ella insistix que l'amor no desapareix d'un dia per l'altre, però que no vol saber res més de Merlos, ja que s'ha sentit traïda i humiliada davant de tot el país.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!