Sara Carbonero, operada d'un tumor en un ovari

No fa ni un mes que Iker, el seu home, ha patit un atac de cor
Sara Carbonero ha patit un episodi de càncer en un ovari |  València Diari

 

Pocs dies després que Iker Casillas s'haja enfrontat a un dels moments més delicats de la seua vida, en patir un infart, la seua dona, Sara Carbonero, acaba de ser operada d'un càncer en un ovari. Ho anunciava ella mateixa en les xarxes socials. 

Sara ha sigut un dels pilars fonamentals en la recuperació del porter de l'Oporto, junt amb les moltes mostres de suport que va rebre l'astre del futbol a principis de maig després d'endur-se el gran espant. Ara és ella qui travessa moments complicats, tot i que els metges han localitzat el tumor a temps i l'operació ha eixit bé.

El missatge

Carbonero ha acompanyat el seu missatge en les xarxes anunciant l'operació a la que ha hagut de sotmetre's amb un text a on explica exactament la situació en què s'ha trobat i com evoluciona el problema. 

«Quan encara no ens havíem recuperat d'un espant, la vida ens ha tornat a sorprendre. Esta volta m'ha tocat a mi, esta maleïda paraula de 6 lletres que encara em costa escriure. Fa uns dies, en una revisió, els metges em van vore un tumor maligne d'ovari i ja m'han operat. Tot ha eixit molt bé. Afortunadament, l'hem enganxat molt a temps, però encara em queden uns mesos de lluita mentres segueisc el tractament corresponent. Estic tranquil·la i amb la confiança que tot eixirà bé. Sé que el camí serà dur, però també que tindrà un final feliç. Compte amb el suport de la meua família i amics i amb un gran equip mèdic. Aprofite per a demanar des d'ací als meus companys periodistes el respecte i la comprensió amb els que sempre m'heu tractat, especialment en estos moments tan difícils i delicats per a mi i la meua família.»

A principis de maig, el seu home va patir un infart | Instagram @saracarbonero

 

Tot i que encara es troba consternada per la situació i, tal com mostra en el text, li costa d'assumir que travessa per una malaltia d'estes característiques, Sara Carbonero aposta per l'optimisme i està rebent també milers de mostres d'ànim per part dels seus seguidors, que junt amb la seua família, l'ajudaran a mirar avant amb força.

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El dia que Felip i Letícia van estar a punt de separar-se" "Risto sobre les protestes contra Villacís: «Vaig i els rebente»"