Emma García mostra el seu secret més ben guardat: fa 20 anys

La presentadora de 'Viva la vida' ha deixat als seus col·laboradors atònits
'Viva la vida' mostra la primera vegada d'Emma García en Telecinco | GTRES

Emma García és una de les presentadores més valorades en Espanya, ja que fa molts anys que treballa en el món de la televisió i, en certa manera, gràcies al fet que la cadena principal de Paolo Vasile va apostar fortament per ella.

Actualment, la basca es troba presentant el programa 'Viva la vida', a on va arribar l'any 2018 i que cada vegada se sent més còmoda, així ho demostra que hi haja fet algunes confessions de la seua vida privada.

'Viva la vida' ha servit per descobrir a una Emma García diferent, molt més pròxima als seus col·laboradors i gràcies a esta complicitat, al llarg d'estos dos anys, els espectadors del programa han pogut saber un poc més de la seua vida familiar.

Una llarga carrera professional en Mediaset

En diferents ocasions, la presentadora ha parlat del seu marit i de la seua filla. Per tant, este és sens dubte el gran projecte de la periodista, que ja va despuntar en 'A tu lado' i en 'Mujeres, Hombres y Viceversa' i, per este motiu, des del seu actual programa han volgut mostrar una imatge que ha fet posar roja a Emma García.

Torito, el col·laborador més extravertit del programa ha volgut mostrar als espectadors com eren els col·laboradors de fa anys, mostrant les primeres voltes de molts d'ells en la televisió.

En un primer moment li va demanar a Emma García que es tranquil·litzarà, ja que no anava a mostrar cap imatge seua, però, abans de finalitzar la seua secció, Torito no va tindre més remei que mostrar com va ser la primera vegada d'Emma García en Telecinco.

'Viva la vida' mostra el primer vídeo d'Emma García a Telecinco

Cal anar-se'n 21 anys enrere per vore el debut televisiu de la presentadora en Telecinco. La veritat és que físicament no ha canviat molt, ja que Emma manté la mateixa línia que fa dos dècades, l'únic que ha canviat ha sigut el seu pentinat.

Abans de vore les imàtgens, Emma García s'ha posat molt nerviosa, ja que s'esperava qualsevol cosa. El vídeo que ha mostrat 'Viva la vida' és de l'any 1999, any en què la periodista basca va arribar a Telecinco com a reportera de 'Que punto'.

«El programa va acabar dos setmanes després d'arribar jo», va confessar entre riures la presentadora de 'Viva la vida'. Els col·laboradors del programa van elogiar molt a la presentadora, ja que està pràcticament igual.

En l'actualitat Emma García es troba en una de les seues millors etapes professionals i personals. La presentadora té un excel·lent contracte amb Telecinco, cadena amb la qual està vinculada des de 1999, i als seus 47 anys ha demostrat que els anys no passen per ella.

L'única cosa que han criticat els seus companys ha sigut el pentinat que tenia en el seu debut com a reportera. A favor seu, Emma García ha reconegut que li costava un gran treball pentinar-se i maquillar-se ella sola, ja que no tenia maquillador i, a demés, no estava acostumada a pentinar molt per sortir a la televisió. «Este pentinat requerix quilos d'escuma», li va dir Torito a manera de broma.

A pesar d'este detall, els tertulians han confessat que la seua presentadora està estupenda i que pareix que tingui la mateixa edat que el 1999. «És realment sorprenent, segur que tens la mateixa talla que fa 20 anys», han bromejat alguns col·laboradors com Marisa Martín-Blázquez o el mateix Torito.

Des que Emma García està en 'Viva la vida' s'ha mostrat diferent, més propera a tots, pel fet que en diferents ocasions ha deixat la seua timidesa de banda per parlar de qüestions més íntimes.

Es nota que este tipus de programa és el que més s'adequa a ella. Cal recordar que abans d'arribar a 'Viva la vida', Emma García va estar cinc anys presentant 'A tu lado' i deu als comandaments de 'Mujeres, Hombres y Viceversa'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un ex de 'Sálvame', nou nòvio de la cantant de 'La Oreja de Van Gogh'" "La severa malaltia de Miquel Ángel Muñoz que li ha provocat un dolor infernal"