Una sentència obliga a Jesús Vázquez a pagar 2,8 milions a Hisenda

El presentador ha estat utilitzant un conegut truc fiscal que consistix en utilitzar societats sense activitat real per a rebre els seus ingressos
Jesús Vázquez té un greu problema amb Hisenda | Telecinco

 

El famós presentador Jesús Vázquez ha rebut, recentment, una garrotada en conéixer-se una sentència de l'Audiència que el condemna a pagar un total de 2,8 milions d'euros a Hisenda. 

Segons han informat mitjans de comunicació com 'Informalia', Vázquez i el seu home Roberto, han estat utilitzant un conegut truc fiscal que consistix en usar societats sense activitat real per a rebre els seus ingressos. D'eixa manera, els tributs són d'un 25%, i no l'IRPF, que podria arribar a ser el doble.

 

Unes societats sense activitat real

Amb este procediment, el presentador hauria facturat entre 2006 i 2007 quatre milions d'euros a Mediaset a través d'una de les seues societats que, d'acord amb la sentència, no tenia una activitat real. Tal com es desprén de la sentència: «Durant el 2006 i el 2007, la societat Bopreci va facturar als seus clients 2.444.353 euros en 2006 i 1.590.289 euros el 2007 en concepte de servicis professionals». 

No obstant això, realment era el mateix Vázquez qui exercia el treball com a presentador o com a imatge publicitària. Enmig d'eixa polèmica, el gallec defensa que la seua empresa sí que tenia activitat: la de vendre la imatge del demandant. Per eixe motiu, ha assegurat que pensa recórrer la sentència.

 

Un 'modus operandi' molt conegut 

Este modus operandi és molt conegut entre presentadors i persones que acostumen a aparéixer amb freqüència en la televisió com, per exemple, Màxim Huerta, que va arribar a ser ministre de Cultura, Núria Roca o Jorge Javier Vázquez. Ara, s'haurà de vore com evoluciona el litigi del presentador que, recentment, ha estrenat el seu nou programa 'Quédate conmigo'.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FOTOS: Sorprenents imàtgens de María Jiménez després de l'alta" "MEDUSAPP: L'aplicació valenciana que et serà molt útil en la platja"