Sofía Suescun rep un fort colp judicial i econòmic

Tot ve per uns fets que van passar en Marbella
Sofía Suescun | Telecinco

La guanyadora de ‘realities’ Sofía Suescun ha sigut condemnada per la justícia a pagar una multa de 1.000 euros per insults a la policia. Un agent la va parar a ella i a Kiko Jiménez mentres es dirigien en cotxe al festival de Marbella Starlite.

L’escàndol va ocupar hores i hores de televisió als programes del cor, ja que la parella de Sofía, Kiko Jiménez, va acabar passant la nit a la presó per haver-li pegat una colzada a un agent que intentava ficar a Sofía Suecun en un cotxe policial per no mostrar la seua documentació ni identificar-se. A causa d’això, Suescun el va insultar i ara ha pagat en forma de multa, ni més ni menys, que 1.000 euros.

 

Kiko Jiménez va passar la nit dels fets en presó | Gtres

 

Segons recull la denuncia policial de la nit dels fets, Kiko Jiménez va pegar-li a un policia que intentava introduir al cotxe policial a Sofía Suescun mentres ella li propinava tota classe d'insults: «Demà sabrà tota Espanya en Telecinco la merda de Policia que té Marbella» o «A tu què et passa? Folles poc o no tens res millor a fer?». Per la seua banda, Kiko Jiménez seguix en espera de juí, mentres la parella ha decidit denunciar conjuntament al sindicat de policia d’Andalusia per injúries i calúmnies.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El millor regal de Nadal per a Iñaki Urdangarin" "Rosalía torna a rebre una gran notícia"