El somni de Pilar Rubio i Sergio Ramos que podria fer-se realitat

Falta que la parella confirme la notícia

Pilar Rubio i Segio Ramos podrien estar esperant el seu quart fill, segons afirma el mitjà 'Look'. Després dels naixements de Sergio Jr., Alejandro i Marco, la presentadora podria estar embarassada altra volta.

I és que ja han saltat els rumors de què el futbolista i la seua parella estarien buscant la germaneta per als seus tres fills. De fet, Pilar Rubio va assegurar que no li importaria res tornar a ser mare perquè té un matrimoni molt feliç i adora als xiquets. Per la seua banda, Sergio Ramos sempre ha dit que li encantaria tindre una família gran.

L'embaràs coincidiria amb el de la cunyada de la parella, Lorena Gómez

La parella tindria la intenció de buscar la xiqueta, encara que han explicat en altres ocasions que no els importa el gènere del bebé. Segons ha avançat 'Look', l'embaràs de Pilar Rubio coincidiria amb el de Lorena Gómez, la cunyada de la parella. L'artista i René Ramos van anunciar que esperen el naixement del seu primer fill.

A finals de desembre, la parella ja deixava pistes del possible embaràs. Pilar Rubio va compartir una foto seua amb el central del Madrid junt amb el missatge: «El millor encara està per arribar, este 2020 serà únic. Dibuixem un camí ple d'amor». Sergio Ramos també va publicar la mateixa imatge i va escriure: «A pel 2020 amb més il·lusió que mai», paraules que també fan pensar en la possibilitat de què esperen un fill.

Este embaràs arribaria en un moment perfecte per a la parella, ja que Pilar Rubio s'ha fet un lloc en el programa 'El Hormiguero' com a col·laboradora habitual i Sergio Ramos disfruta d'una bona posició en el Reial Madrid. Ara només falta que la parella confirme les sospites que s'han creat i li donen una germaneta als seus tres fills.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Letícia, molt afectada després de saber una notícia sobre la mort de la seua germana" "El passat independentista de la concursant valenciana d''OT 2020'"