Sopars de Nadal per a persones que se senten a soles en Riba-roja

Per a «fer més suportable la soledat» en estes dates
Taula preparada per a un sopar de Nadal | SOLOTAROT.COM

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria, en la comarca del Camp de Túria (València) ha organitzat sopars gratuïts destinats a persones majors a partir de 65 anys que se senten a soles durant la nit de Nadal i Nit de Cap d'Any. 

La iniciativa 'Nadal en Companyia' pretén «fer més suportable la soledat d'estes persones en unes dates tan assenyalades i que a voltes pot suposar un trastorn per la falta de companyia», han assegurat des del consistori.

La iniciativa consisteix en l'elaboració d'un menú gratuït per a les persones majors de 65 i que acrediten que estan a soles per a que celebren eixes dates tan importants en companyia d'altres persones. L'Ajuntament s'encarregarà d'arreplegar a les persones en les seues cases, traslladar-les a la Botaia –edifici a on es celebrarà el sopar– i, finalment, retornar-los novament una volta haja acabat tot.

En el cas de la Nit de Nadal, el sopar s'iniciarà a les 20.00 hores i acabarà cap a les 23.00 hores. D'altra banda, la jornada de la Nit de Cap d'Any començarà a les 21.00 hores i acabarà a les 00.30 hores. En els dos casos, el sopar s'acompanyarà de diferents activitats d'oci i entreteniment per als assistents.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cristina Pedroche es planta en la Puerta del Sol en roba interior" "Critiquen a Pilar Rubio per una opinió del Nadal"