Tavernes alça la veu per a reclamar solucions definitives a les seues platges

La concentració ciutadana en la platja de la Goleta ha reunit al voltant de 1.000 persones

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, i la corporació municipal al complet han encapçalat la mobilització ciutadana, que ha comptat també amb el suport de diferents autoritats d'àmbit estatal i autonòmic.

Tavernes de la Valldigna ha dit prou i ha alçat la veu per a reclamar a la Demarcació de Costes i al Ministeri de Transició Ecològica solucions definitives a la regressió que pateixen la platja de la Goleta i la platja de Tavernes. La concentració ciutadana ha reunit al voltant de 1.000 persones a la vora de la platja de la Goleta, la zona de costa vallera més afectada, on s'ha desplegat una pancarta amb el lema 'A Tavernes estem amb l'aigua al coll'.

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, i la corporació municipal al complet han encapçalat la mobilització ciutadana, que ha comptat també amb el suport de diferents autoritats d'àmbit estatal i autonòmic.

Tavernes ha alçat la veu davant la falta d'actuacions per part de la Demarcació de Costes, i seguirà reclamant i mobilitzant-se mentre no arriben solucions definitives a la greu problemàtica de la regressió de la costa vallera.

A més, l'Ajuntament de Tavernes prepara accions legals contra la Demarcació de Costes, l'organisme competent del manteniment de la costa, davant la mancança d'actuacions i solucions definitives en els últims anys.

L'alcalde, Sergi González, ha manifestat que "hui ens hem unit per a alçar la veu i reclamar la solució definitiva que necessita la costa de Tavernes. La nostra paciència s'ha esgotat i estem cansats de promeses incomplides mentre la situació a la nostra platja cada vegada és més insostenible. Per tant, seguirem portant endavant les accions que siguen necessàries perquè pensem que les platges de Tavernes mereixen un tracte just".

Platja Tavernes de la Valldigna

La platja Tavernes de la Valldigna, sorgida a l'abric d'un petit poblat marítim, d'ambient familiar, reuneix excel·lents qualitats per al bany i la pràctica d'esports nàutics: una platja de sorra fina i més de dos quilòmetres de longitud, en un entorn dominat per tarongers. La seua tranquil·litat i el règim de vents estiuencs la fan idònia per a la pràctica de kitesurf, igual que alguna de les pròximes platges de Gandia, situades al nord del terme municipal. Alberga instal·lacions temporals on és possible llogar material per a la pràctica de totes estes noves i populars activitats nàutiques.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tavernes de la Valldigna contractarà 142 treballadors agrícoles durant lestiu" "Iguana Tango està de tornada presentant 'IMMUNE', el seu nou disc"