Vols treballar en Renfe? Estos són els requisits i les condicions

La companyia ofereix 305 places públiques i la convocatòria durarà fins al 25 de juny

Imatge d'un tren Ave de Renfe

La companyia Renfe ha convocat 305 places d'ocupació pública per a operadors comercials, de les quals 17 estan reservades per a persones amb discapacitat. Segons han indicat des de l'operadora, 55 places seran per a treballar a Catalunya, 4 per a persones amb discapacitat, i 250 per a la resta d'Espanya, comptant amb 13 places destinades a discapacitats.


Els que vulguen aspirar a esta oferta de treball hauran de presentar-se a la convocatòria fins al 25 de juny i han de comptar almenys amb una titulació equivalent al Batxillerat, estar disposats a treballar per torn

s i amb mobilitat geogràfica.
L'empresa valorarà positivament el coneixement d'idiomes com a francés, anglés, alemany i català, en cas d'oferir per a eixa comunitat autònoma.

La convocatòria de Renfe està dirigida a l'ingrés de nou personal laboral fix i han indicat que "promouran l'equilibri de gènere, fomentant en la mesura del possible l'increment de gènere subrepresentat dins de la seua plantilla".

Des de la companyia han informat els candidats que acudisquen a la secció 'Ocupació i Talent' per a presentar les seues sol·licituds, i també recorden que han d'estar atents davant possibles noves ofertes de treball.


Ofertes persones amb discapacitat

 

Quant a les places oferides de Renfe per a les persones amb discapacitat, estes han d'informar de la seua minusvalidesa en l'apartat "Grau minusvalidesa igual o superior al 33%".

També hauran d'indicar si precisen o no d'adaptació especial a més de realitzar un abonament econòmic de 15 euros amb el concepte de "drets de participació". Es denegaran i exclouran del procés d'inscripció a aquells que no realitzen l'esmentat ingrés.


Tots els llocs de treball oferits tenen les condicions laborals i retributives establides en el Conveni Col·lectiu del Grup Renfe.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari