Les xarxes critiquen la segona eixida dels reis durant l'estat d'alarma pel coronavirus

Felip i Letícia van visitar dijous el Centre de Control del Sistema Elèctric d'Espanya
Arxiu | Twitter Casa Real

 

En plena crisi del coronavirus qualsevol actuació de la monarquia està sotmesa a l'estricta lupa dels ciutadans. I més quan encara ressona la polèmica crisi institucional que va eixir per l'escàndol dels comptes estrangers de Joan Carles I.

 

Treball en els despatxos

Després de decretar-se l'estat d'alarma el passat 14 de març, els reis d'Espanya han optat per treballar principalment des dels despatxos ubicats en la Zarzuela. La seua habitual i intensa agenda d'actes es va suspendre durant la crisi sanitària, prioritzant el teletreball.

 

D'eixa manera, hem pogut vore en nombroses ocasions a Felip i Letícia mantenint reunions via telemàtica amb diferents agents socials i sectors econòmics per a valorar l'abast de la crisi del coronavirus. L'estratègia de comunicació de la Casa Reial ha sigut clara des d'eixe moment. Les contínues publicacions en les xarxes socials tenen com a objectiu visibilitzar l'activitat dels reis per a reforçar la seua figura durant esta situació tan excepcional.

 

 

Dos eixides durant l'estat d'alarma

No obstant això, en les últimes setmanes els reis han decidit fer en conjunt dos eixides. La primera va ser una visita a l'Agència de Seguretat i Emergències de Madrid, mentres que la segona es va produir el passat dijous, 7 de maig, durant la seua visita al Centre de Control del Sistema Elèctric d'Espanya, a on han sigut informats de l'evolució de la demanda elèctrica durant la crisi sanitària.

 

 

En la seua arribada a la seu situada en Alcobendas, (Madrid), Felip i Letícia han sigut rebuts per la vicepresidenta quarta de Govern i ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera, i altres càrrecs importants dins del govern madrileny i el mateix Grup Red Eléctrica .

 

Durant esta segona visita, els reis van lluir novament guants i mascaretes, a demés d'un 'look' sobri amb peces de color gris i blau marí com a símbol de respecte a la situació actual i als morts per coronavirus. Tot i complir amb els protocols de protecció, estes eixides dels reis han siguts criticades per nombrosos usuaris en xarxes socials, que veuen en estes visites desplaçaments innecessaris que només busquen enaltir la figura dels reis durant la crisi.

 

Alguns usuaris han aprofitat la visita dels reis per a recordar la polèmica de Joan Carles, assenyalar el salari que perceben els reis i sol·licitar la baixada de preus a la xarxa elèctrica.

 

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!