El 'xoc' de Belén Esteban amb Anabel Pantoja per defendre a Mila

Kiko Hernández, l’encarregat de destapar la baralla
Belén Esteban | Telecinco

La no defensa de Belén Esteban a Mila pel seu concurs en ‘GH VIP’ li està passant factura a la ‘princesa del poble’, que fins i tot s’ha arribat a barallar amb la seua companya de programa, la col·laboradora Anabel Pantoja. 

 

 

Va ser Kiko Hernández l’encarregat de treure a col·lació este episodi, que havia passat fora de càmeres, quan va vore que elles dos no es parlaven i que cap persona volia parlar del que havia passat entre elles. Kiko però, tenia informació al respecte: «Em pareix que en una reunió Belén i Anabel van renyir per ‘GH VIP 7’». La causa seria, ni més ni menys, que Anabel Pantoja ha decidit defendre a Mila Ximénez mentres que ‘la princesa del poble’ preferix que siga Adara la guanyadora.

 

Belén Esteban fa callar a Anabel Pantoja

Anabel Pantoja, en sentir-se al·ludida, va voler explicar la seua versió: «Crec que va ser un malentés. Jo vaig dir una frase i li demane disculpes perquè esta frase no anava contra ella», ha afirmat la neboda d’Isabel Pantoja. Però després, ha sigut Belén Esteban la que li ha contestat sense embuts: «Tu em vas acusar de què em molestava que tu defengueres a Mila quan jo a cap col·laborador li he dit a qui ha de defendre, em va doldre molt que em digueres això davant dels directors i dels meus companys.», ha relatat l’Esteban.

 

Belén Esteban ha criticat el concurs de Mila Ximénez | València Diari

«Més em va doldre a mi que em digueres que callara. No et preocupes que no tornarà a passar», li va contestar Anabel Pantoja. Açò va fer que Belén acabara per no resoldre el conflicte, amb un taxatiu: «Tingues clar que no tornarà a passar. Ni això ni res».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un estudiant valencià inventa un microxip de protecció contra violacions i robatoris" "El luxós tractament que rep Jorge Javier Vázquez en un centre d'Alacant"