Se suspén el juí contra els 5 detinguts per agredir un dona en la platja naturista de Cullera

'La Manada de Cullera', com han sigut batejats, ha desmentit totalment les acusacions
El Sevilla s'explica en la TV sobre els fets que van passar en la Platja Nudista | Telecinco

 

Més informació sobre el cas batejat com el de 'la Manada de Cullera'. Hui havien de ser jutjats en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Sueca, que s'ha inhibit a favor del Jutjat número 1 també de Sueca perquè ja havia obert diligències i que haurà de ser qui els jutge, finalment.

 

Els mitjans han tret ja declaracions dels suposats agressors i un dels implicats, 'el Sevilla', s'ha explicat en 'Tele5', desmentint totalment la versió que els acusava i ha indicat que si l'espill del cotxe li va pegar a la dona va ser per accident. Ara per ara, encara està pendent de data del nou juí per a aclarir els fets i els detinguts han sigut posats en llibertat.

 

Una denúncia d'agressió en la Platja naturista de Cullera

La Guàrdia Civil havia detingut a cinc hòmens per un presumpte abús sexual a una dona en la platja naturista del Mareny de Sant Llorenç, en la localitat de Cullera (la Ribera, València). Els fets, segons informa la Benemèrita en un comunicat, es van produir el passat dissabte 15 de juny de 2019, en la platja del Mareny de Sant Llorenç.

 

La víctima, una dona de la localitat riberenca de Sueca, es trobava en la platja disfrutant del seu temps lliure i, quan se'n va anar cap a l'aparcament, un grup de cinc hòmens d'edats compreses entre els 45 i els 50 anys va començar, suposadament, a increpar-la amb frases vexatòries de contingut sexual. A més, la víctima assegura que, quan va passar per davant d'ells, va patir alguna classe de delicte d'abús sexual.

 

Una volta conseguit l'aparcament, la dona va buscar suport en una parella. Seguidament, els cinc hòmens van pujar al seu cotxe, van fer maniobres brusques i, segons l'explicació dels fets de la víctima, haurien intentat atropellar-la amb el vehicle.

  

La Guàrdia Civil es va desplaçar al lloc a on va passar tot per a procedir a la busca dels presumptes autors. Una volta estaven en seu policial, la dona va informar de tot el que havia passat als agents i va aportar proves per a la identificació dels individus.

 

Després d'«intenses investigacions i gestions», els agents van conseguir identificar als cinc hòmens, que van ser detinguts i posats a disposició judicial.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!