Absolta d'haver captat a una xica per a prostituir-la en Castelló

La víctima era una compatriota de l'acusada, d'origen marroquí
Imatge d'arxiu de l'Audiència Provincial de Castelló | Google Maps

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Castelló ha absolt a una dona, d'origen marroquí, que estava acusada d'haver captat a una compatriota per a explotar-la sexualment en Castelló, ja que el tribunal no veu que este delicte estiguera provat. 

La Fiscalia demanava 6 anys de presó i una indemnització de 12.000 euros a la víctima, ja que veia un delicte de tràfic de persones. Els fets van passar quan les dos dones es van conèixer per una coneguda en comú i la presumpta víctima va anar fins a Castelló, a on l'acusada l'havia acollit en sa casa, segons informa 'Mediterráneo'. 

Una volta allí, la víctima li va preguntar que quan li buscaria la faena que li va dir, al que l'acusada va respondre que «podria dedicar-se al món de la prostitució en la casa, com feia ella mateixa sense que el propietari s'enterara». Davant esta situació, la víctima es va enfadar i l'acusada li va dir que se n'anara de casa. 

La condemnen per delicte lleu de lesions

El tribunal sí que ha considera provat que quan la víctima va tornar a casa, la dona investigada la va agarrar del coll i del monyo, pegant-li una espenta que va fer que es pegara contra la taula. Per este delicte lleu de lesions, la condemnen a pagar una multa de 744 euros i una ordre d'allunyament de 500 metres durant 6 mesos.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un desplaçament de terra esclafa dos cotxes en Chiva" "Cacen un javalí de forma irregular i els pillen robant en Alcossebre"