Detingut per abusar de la seua neboda de 4 anys en València

Li va contagiar berrugues anals, cosa que va encendre l'alarma dels pares
La xiqueta va dir que son tio li tocava per darrere amb 'un punxó'   | Cedida

 

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a un home de 29 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual després de, pel que pareix, havera contagiat una classe de berruga genital a la seua neboda de quatre anys, quan la xiqueta es va quedar al seu càrrec en alguna ocasió. Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que els pares d'una xiqueta de quatre anys havien observat que la menuda presentava una ferida en la zona anal i, en no saber com podia haver-se-la fet, la van portar a la pediatra.

Durant les investigacions, els agents van tindre coneixement que la víctima havia sigut assistida en un hospital de València a on li havien fet una biòpsia. El resultat de la prova mèdica va concloure que patia un berruga genital causada pel contacte de pell amb pell amb una altra persona que patira eixa malaltia, sent la manera de transmetre's sexualment, amb la necessitat de frega-se directament.

Continuant amb les investigacions, els policies van descobrir que el tio de la víctima s'havia d'ell en alguna ocasió en febrer, quan la xiqueta encara no havia complit els quatre anys. A partir d'eixe moment, els pares es van donar compte que la xiqueta tenia eixes lesions anals i,a més, ja no volia quedar-se amb son tio. I, més encara, quan li van preguntar a la menor com jugava amb son tio, ella els va dir que apagava el llum i li tocava amb un punxó senyalant-se la part de darrere.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van descobrir la identitat del sospitós que, després de tindre coneiximent que estava sent buscat pels policies, es va presentar en una comissaria a on va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial i ha ingressat en la presó.

 

  

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Menor abusa sexualment d'una xica darrere de l'Ajuntament d'Alacant" "Mor un bebé de mesos per un error mèdic greu"