INVITACI脫:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ac铆, T'ESPEREM!

Un pres agredix a tres funcionaris de Fontcalent per l'anul路laci贸 dels vis a vis pel coronavirus

Els tres treballadors han hagut de ser traslladats a l'hospital
Els sindicats demanen m茅s mitjans per a previndre el coronavirus en les presons | Pixabay

 

El coronavirus encara no ha arribat a la pres贸 de Fontcalent d'Alancat. A pesar d'aix貌, des del centre penitenciari ja s'estan prenent les primeres mesures per a evitar que el virus puga afectar als interns i els treballadors. Una d'estes decisions ha sigut cancel路lar els vis a vis, 茅s a dir, les comunicacions f铆siques.

 

La realitat 茅s que alguns interns no s'han pres molt b茅 esta decisi贸 i, este mateix dimecres, quan dos funcionaris anunciaven la mesura, un intern del M貌dul 3 d'Educaci贸 i Respecte (MER) de l'Hospital Psiqui脿tric s'ha tirat sobre els dos treballadors i ha comen莽at a agredir-los brutalment.

 

Davant d'esta situaci贸, ha intervingut un cap de servicis, que tamb茅 ha acabat ferit. Els dos funcionaris han patit contusions i ferides sagnants, un en la cella i l'altre en el nas, i els tres treballadors han hagut de ser traslladats a diferents hospitals, despr茅s de ser atesos pels servicis m猫dics del mateix centre.

 

 

芦脡s el comen莽ament del que s'ave茂na per l'a茂llament禄

L'agressor, que ha afirmat que amb esta decisi贸 芦m'esteu llevant la llibertat禄, no 茅s la primera volta que t茅 una actitud violenta o que agredix a algun treballador del centre penitenciari. Per aix貌, des dels sindicats ACAIP-UGT, APFP, CCOO, CDIF i TAMPM, han denunciat els pocs recursos que tenen davant d'estes situacions violentes i tamb茅 demanen m茅s 芦mitjans as猫ptics m铆nims禄 per a protegir-se del coronavirus.

 

En este sentit, les organitzacions sindicals han afirmat que 芦este incident no 茅s m茅s que el comen莽ament del que s'ave茂na com a conseq眉猫ncia de l'a茂llament al que s'han de sotmetre les presons espanyoles per a protegir a la poblaci贸 reclusa del virus, una situaci贸 que pot derivar en greus altercats i motins, com ha passat recentment en It脿lia, a on hi ha 8 morts禄.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

M茅s not铆cies de la categoria Successos