Alarma en l'aeroport d'Alvedro per una amenaça de bomba en un vol procedent de Bilbao

Segons informa AENA, els passatgers, avisa que «han desembarcat» mentre «l'avió roman en un estacionament allunyat»
Alarma en l'aeroport d'Alvedro per una amenaça de bomba en un vol procedent de Bilbao | AENA


L'aeroport d'Alvedro, a la Corunya, ha viscut el matí d'aquest divendres moments d'alarma i tensió en donar-se a conéixer una amenaça de bomba en el vol V7 3538 procedent de Bilbao. Els serveis d'emergències han activat ràpidament tots els protocols d'actuació, segons informa ‘La Voz de Galícia’. L'avió ha aterrat d'emergència a les 07.25 hores del matí.Els agents de la Guàrdia Civil van ser els encarregats de traslladar als passatgers i la tripulació del vol a una sala aïllada sense el seu equipatge de cabina per a així procedir a la revisió mèdica de les maletes. Després de la revisió no es va detectar cap equipatge sospitós i ara estan revisant la cabina i el celler. A pesar que per xarxes va circular la informació que una persona havia sigut detinguda, la Guàrdia Civil ho ha desmentit.

Segons informa AENA en el seu compte de Twitter, l'aeroport «ha activat el seu pla d'emergència per amenaça en el vol Bilbao-la Corunya operat per la companyia aèria Volotea». Sobre els passatgers, avisa que «han desembarcat» mentre «l'avió roman en un estacionament allunyat». El desplegament operatiu ha sorprés els usuaris de l'aeroport, encara que l'activitat no s'ha vist alterada.

Per part seua, Volotea ha avisat que en l'avió viatjaven «105 persones a bord i 6 membres de la tripulació». Tots ells «han desembarcat amb normalitat en l'aeroport de la Corunya (LCG), seguint amb el protocol d'emergència». A més, han informat que «Tots els passatgers es troben en perfecte estat».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor el comandant Francisco López Bueno en un accident a Vinaròs" "Detinguts en un centre tutelat del Campello per presumptes vexacions i maltractaments"