Alarma terrorista per un paquet sospitós amb gallines decapitades en València

Els fets s'han produït este dilluns cap a les 12.50 hores
Una gallina i dos caps d'esta au al costat d'uns cocos | Pixabay

Este dilluns, cap a les 12.50 hores, un paquet sospitós ha obligat a activar el protocol policial d'alerta antiterrorista en el complex administratiu Nou d'Octubre de València. Però finalment tot ha quedat en una falsa alarma, ja que dins del paquet hi havia una gallina i dos caps d'esta au al costat d'uns cocos.

Segons informa 'Las Provincias', vigilants del complex van detectar que un home parava amb un cotxe i deixava un paquet sospitós en la zona d'aparcaments per a després anar-se'n. D'esta manera, s'ha hagut de mobilitzar la Policia de la Generalitat i la Policia Nacional.

Com a conseqüència, s'ha ordenat el tancament dels accessos a la zona d'aparcament i han hagut d'intervindre els Tècnics en Desactivació d'Artefactes Explosius (TEDAX). Al mateix temps, els especialistes policials han obert el paquet i han descobert que contenia aus mortes i decapitades i altres elements que la Generalitat no ha volgut aclarir. Segons fonts pròximes hi havia també uns cocos.

Des de la Conslleria de Justícia ha afirmat que els fets no han comportat el desallotjament de treballadors i usuaris de les instal·lacions autonòmiques. De la mateixa manera, la Policia de la Generalitat continua investigant el cas amb la intenció de localitzar a la persona que va abandonar el paquet.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Localitzen una pastera amb 9 immigrants a 30 milles del sud d'Alacant" "Furta 30.000 euros en efectiu a un ancià"