Aparatós incendi en una planta abandonada de reciclatge a Sollana

Fins al lloc s'han desplaçat 18 bombers de Silla, Cullera, Catarroja, Torrent i Alzira
Aparatós incendi en una planta abandonada de reciclatge a Sollana | Twitter | @josesjd José San Joaquín

 

S'incendia una planta de reciclatge de fusta abandonada a Sollana, a la comarca de la Ribera Baixa, segons informa el Consorci Provincial de Bombers de València. L'aparatós incendi d'esta planta ha provocat una enorme columna de fum que és visible des de diversos quilòmetres de distància. Aquesta planta de reciclatge abandonada ja es va veure afectada per un altre incendi un temps arrere.

  

Fins al lloc s'han desplaçat 18 bombers de Silla, Cullera, Catarroja, Torrent, Alzira i un oficial de guàrdia per a treballar en l'extinció de les flames.

Afectada la circulació de l'A-38

El Consorci Provincial de Bombers aconsella que utilitzen unes carreteres alternatives a l'A-38 fins que les tasques d'extinció de l'incendi hagen acabat.

Primeres reaccions del veïnat

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els bombers rescaten a un xiquet atrapat en una porta a Gandia" "Mor un home a l'A-35 al ser atropellat pel seu propi germà quan furtaven junts combustible"