Assassinen a un home en sa casa en Gandia

Han sigut els familiars de la víctima els que han trobat el cadàver
Han sigut els familiars els que han trobat el cadàver | Youtbe

Este matí de dimecres, cap a les 11.00 hores, els familiars d'un home de 67 anys han trobat el seu cadàver en sa casa ubicada en la localitat de Gandia, capital de la comarca de la Safor (València). Les primeres hipòtesis apunten que l'home ha sigut assassinat per una persona que havia entrat en la vivenda a robar. 

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', a hores d'ara el grup d'Homicidis de la Direcció Superior de Policia de València, amb la col·laboració de la brigada de la Policia Científica, estan investigant els fets. Ha sigut la família la que s'ha trobat a l'home mort, ja que estaven preocupats perquè no contestava al telèfon des del dimarts.

Quan han entrat a la casa, els familiars se l'han trobat tota desordenada, pels que els ha entrat temor i han començat a buscar a l'home, a qui han trobat mort lligat en la seua habitació.

Quan han vist el cadàver de la víctima, ràpidament han avisat al 112, qui ha mobilitzat fins al lloc dels fets a agents de la Policia Local de la localitat, qui han avisat a la Policia Científica i al grup d'Homicidis. Eixos últims s'han quedat en el lloc dels fets analitzant la casa i buscant pistes per a poder trobar a l'autor de l'assassinat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix a la seua filla, menor d'edat, des dels sis anys en València" "Greu ferit en caure des d'uns 6 metres d'altura en Aspe"