La presentadora Clara Castelló ha denunciat l'assetjament que ha viscut en un autobús de l'EMT

La periodista ha denunciat esta situació en Twitter
La denúncia de la periodista valenciana | À Punt

Els llocs públics són els espais en els que moltes persones aprofiten per a exercir violència. I és que l'assetjament en llocs públics, ja siga o pel carrer o dins de mitjans de transports públics, continua sent un greu problema en molts països, especialment per a les dones. Les formes que adopta l'agressor per atacar a la seua víctima són molt variades: ofenses verbals, assetjament físic o exhibicionisme.

En este sentit, el diari 'Levante-EMV' ha explicat que esta mateixa situació és amb la que s'ha hagut d'enfrontar una popular presentadora de la televisió valenciana, 'À Punt'. Es tracta de Clara Castelló, la periodista que conduïx el magazín 'El Matí À Punt', qui ha comptat a través del seu perfil en la xarxa social Twitter, l'assetjament patit en un autobús de l'EMT de València quan un home de mitjana-avançada edat es va asseure al seu costat i va començar a fer-li tocaments de forma dissimulada.

«Sis de la vesprada. Principis d'any. Vaig en un dels molts autobusos de l'EMT que connecten la ciutat de València...» així comença l'explicació de Clara Castelló. «En una de les parades puja un passatger de mitjana-avançada edat. Se senta al meu costat. El mire de reüll, recelosa perquè hi ha seients buits». És evident la sensació d'incomoditat que envaeix a la periodista, encara que com ella mateixa narra, «no li replica perquè l'autobús comença a omplir-se».

La versió de la periodista

De sobte, la presentadora valenciana es va donar compte que este passatger va posar el seu colze contra la seua cuixa, encara que al principi va pensar que era només un contratemps fortuit. No obstant això, Castelló es va fixar ràpidament que l'home tractava de buscar el contacte de formen persistent.

Davant l'assetjament d'este home, Clara Castelló afirma que va acabar alçant-se del seu seient i va decidir canviar de lloc. Això sí, fent-li saber al presumpte agressor sexual que s'havia donat compte de les seues intencions. «M'enfada no tindre la valentia suficient per a cridar. Per a posar-ho en evidència» i és que és molt habitual que les víctimes d'este tipus d'assetjament se senten avergonyides i no planten cara als assetjadors.

«És descoratjador comprovar que ni la pandèmia, ni els bons propòsits de l'any nou poden amb determinades actituds repulsives, menyspreables i masclistes», diu la presentadora.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cau una banda dedicada a l'estafa per internet en el territori valencià" "Greu incendi forestal declarat en Alacant"