L'atracador violent de València va ser detingut 10 dies abans de la brutal agressió a una anciana

La dona es recupera en sa casa de les lesions
La dona ha hagut de ser traslladada a l'hospital | Twitter

El passat dimarts, 18 d'agost, les imàtgens d'un violent atracament a una anciana en un portal del centre de València commocionaven a tota Espanya. Ara, la dona de 85 anys es recupera de les lesions en sa casa, després d'haver estat hospitalitzada.

«Jo estava obrint la porta de ma casa, vaig entrar i em va pegar una forta punyada», ha explicat la dona a 'Levante-EMV'. «Em posà la mà en el bolso i em llevà la cartera. Em va espentar contra la porta de ferro i em va deixar en terra, a on vaig perdre molta sang», assegura encara amb la por en el cos, abans de prestar declaració davant la Policia.

Numerosos antecedents i detingut deu dies abans de l'atracament

L'agressor, que va pegar a fugir ràpidament, va poder ser detingut finalment al dia següent. Florentin D., de 34 anys i nacionalitat romanesa, compta amb diversos antecedents policials, alguns per delictes violents com este últim, i fins i tot té antecedents per maltractament cap a la seua parella.

Només deu dies abans de l'agressió a esta anciana, Florentin havia sigut detingut per un atracament en una cafeteria del barri de Benicalap. També va ser un atracament violent, ja que li pegà una punyada a la cambrera i, durant la seua fugida, s'emportà per davant a la filla de 3 anys de la víctima, que també va patir lesions.

Per estos fets va ser detingut, ja que els clients van conseguir retindre'l fins que va arribar la Policia. A pesar d'això, va quedar en llibertat i deu dies després va cometre un altre atracament violent, esta volta a una anciana, que hauria pogut acabar morint per la gravetat de l'agressió si els veïns no hagueren actuat a temps.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta: L'estafa que es fa passar pel teu banc per a furtar-te els diners" "Atraca un supermercat, ferix a un treballador i segresta a un taxista en València"