Un barco es pega foc en el port de Xàbia

L'embarcació s'ha incendiat este matí de dimecres
El port de Xàbia | Google Maps
 

El dimecres, cap a les 11.40 hores, s'ha produït un incendi dins d'un barco pesquer que estava amarrat en el port de Xàbia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant). Tot fa pensar que la causa de l'accident ha sigut per un problema elèctric en el quadre de comandament, «a on tenien encesos una cafetera i un televisor xicotet», explicaven des del parc de bombers de Benissa, que s'han desplaçat fins al lloc de l'accident.

Segons informa 'Las Provincias', durant la telefonada d'emergència els bombers han recomanat als operaris del port i als pescadors que llevaren les embarcacions més pròximes a l'incendi «per a evitar que el foc s'expandira a la resta».

Han sigut els mateixos pescadors els qui han apagat el foc amb un extintor i quan els bombers han arribat, l'incendi ja estava apagat i només han hagut de comprovar que no existia perill de no tornar a encendre's. Afortunadament, no hi ha hagut ningun ferit.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Última hora: Els bombers donen per controlat l'incendi de l'Aeroport d'Alacant-Elx" "Última hora: Un incendi en l'Aeroport d'Alacant-Elx obliga a desallotjar la terminal"