El bebé mort d'Almassora estava baix vigilància des de feia 8 mesos

Quan la víctima tenia només 2 mesos, va patir una fractura en el braç
El menut patia maltractes per part dels pares | Pixabay

Este dilluns de migdia s'ha confirmat la mort del bebé de 10 mesos d'Almassora, en la Plana Alta (Castelló), després de la brutal pallissa que li va pegar son pare contra els barrots del bressol. Per este acte, son pare, de 20 anys, ha entrat esta vesprada de dilluns en la presó, i sa mare, de 17 anys, ha ingressat en un centre de menors.

Segons ha avançat ara el diari 'Levante-EMV', la família estava baix la vigilància dels servicis socials de l'ajuntament de la localitat des de feia 8 mesos, ja que quan el bebé tenia només dos mesos, va ser ingressat en un hospital per una fractura en el braç.

Quan els pares anaren a l'hospital van explicar als metges que el xiquet s'havia trencat el braç mentres dormia amb ells a causa d'un accident involuntari, ja que els tres es gitaven en un mateix llit. Però als sanitaris no els va convéncer este raonament, i van posar el succés en coneixement de la Regidoria de Servicis Socials d'Almassora.

Davant d'este fer, servicis socials s'entrevistà amb els pares i visitava periòdicament la casa de la família per tal de controlar el cas. Segons algunes fonts, no els podien llevar el fill perquè la casa arribava als mínims respecte a la neteja d'una casa, encara que els sanitaris havien confirmat que el bebé patia maltractes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Descobrixen a l'autor d'un robatori en Alacant gràcies a un calcetí" "Tallen el Camí de Moncada a causa de l'incendi d'un cotxe"