Belén Rueda, enamorada d'un empresari argentí que residix a Marbella

L'actriu ara és la protagonista de 'La Embajada'
Imatge de Belén Rueda i Francis | España Diario

 

L'actriu de 'Perfectos desconocidos', Belén Rueda, torna a estar enamorada i, d'esta manera, recupera el seu somriure. La protagonista del llargmetratge espanyol, s'està veient amb un empresari argentí que residix a Marbella (Màlaga). Francis, el nom de la parella de la intèrpret, i Belén van gaudir d'una escapada romàntica després que ella aprofitara uns dies després d'acabar el rodatge de la seua pel·lícula 'No dormirás'.

Els vents bufen a favor de la parella 

Encara que la seua relació és recent, tan solament se'ls ha vist un mes junt, tant l'actriu com l'empresari estan molt il·lusionats, segons arreplega 'Hola'. Quan l'actriu va arribar a Marbella, on la seua parella administra gran part dels seus negocis, es va allotjar en la casa de l'argentí. Allí se'ls va vore menjar, prendre el sol i gaudir d'algun dels paratges més emblemàtics idíl·lics de la ciutat.

  

 

 
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"LA POLICIA ESPANYOLA AVISA: La nova estafa familiar d'este Nadal que no has de creure" "Les dures paraules de la mare de la jove agredida pels jugadors de futbol de l'Arandina"