Els bombers extingixen dos incendis en dos habitatges de Burjassot i València

Diverses personas s'han intoxicat pel fum

Incendi en un habitatge a Burjassot 

El foc i el fum ha afectat parcialment el balcó | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Esta matinada els bombers han extingit un incendi que s'ha produït en un habitatge de Burjassot, a l'Horta Nord. L'alerta s'ha produït a les 5.13 hores de la matinada en una vivenda del carrer Maestro López de la localitat. Els bombers van rescatar una dona que es trobava en el balcó demanant ajuda i fugint del foc en el primer pis. La Policia Local i la Policia Nacional també es van personar en el lloc del sinistre per ajudar la dona a baixar i auxiliar-la. Es van desplaçar per altra banda bombers del parc de Burjassot i Paterna per a extingit les flames, les quals, segons ha informat el Consorci Provincial, es van produir en el menjador, encara que no ha transcendit com exactament. Els efectius van poder rescatar també un gos que estava dins de la casa, així com una veïna de 87 anys que vivia en el pis superior i s'estava veient afectada pel fum.

Incendi en València amb cinc persones ferides

Ja de matí un altre incendi s'ha originat esta vegada en un habitatge a València capital, concretament en la plaça Pedagogo Pestalozzi. S'ha alertat a les 8.30 hores d'este matí d'un incendi en una vivenda on hi havia cinc persones. Bombers del Consorci han acudit per extingir les flames i ventilar la casa, així com garantir que els cinc residents de la casa eixiren en bon estat. Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) s'ha mobilitzat fins al lloc una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra del Suport Vital Bàsic (SVB). Els serveis mèdics en arribar han assistit cinc persones que es trobaven ferides lleus per inhalació de fum, entre ells un bebé i una xiqueta de 15 anys, la resta són adults. Les ambulàncies han traslladat els afectats fins a l'hospital La Fe i Doctor Peset, però sembla que es troben en bon estat de salut. Es desconeix de moment què va provocar el foc.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un home després de col·lisionar contra un camió a la CV-128" "El 'bou en corda' envestix i deixa una dona amb lesions facials a la Vall d'Albaida"