Els bombers intervenen en un xicotet incendi en la planta de pediatria de l'Hospital General d'Alacant

Els fets s'han produït este dilluns, cap a les 14.20 hores
Ha conseguit apagar el focus amb un extintor per a evitar la seua propagació | Wikipedia

Els bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) han intervingut este dilluns en un inici d'incendi en la planta de Pediatria de l'Hospital General d'Alacant.

Els efectius de bombers han sufocat el foc amb un extintor de diòxid de carboni pels efectius del centre sanitari, sense que fora necessari fer cap desallotjament, ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

El SPEIS ha rebut l'avís cap a les 14.20 hores, quan han sigut alertats d'un incendi en una de les habitacions de l'hospital de la planta 0. Fins al lloc del succés s'ha desplaçat un dispositiu format per tres dotacions i catorze efectius de bombers.


A la seua arribada, els bombers han comprovat que es tractava d'un inici d'incendi i que la zona afectada havia sigut controlada i extingida pel personal de l'hospital, que ha posat en marxa el seu protocol de seguretat i ha conseguit apagar el focus amb un extintor per a evitar la seua propagació.

De la mateixa manera, les dotacions desplaçades dels bombers han revisat la zona per a assegurar i donar per controlat l'inici d'incendi i han precintat l'habitació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Festa clandestina descoberta per uns taxistes en Xirivella" "Tres afectats, entre ells un bebé, en un incendi d'una casa en Elx"