En busca i captura per abusar d'una menor en Castelló i no aparéixer en el juí

La família de la víctima haurà d'esperar per a tancar el cas
La Fiscalia demana 3 anys de presó | València Diari

 

El juí contra l'home que abusà sexualment d'una menor de 16 anys en Castelló ara fa tres anys s'hauria d'haver celebrat este dimecres a les 10.00 hores en l'Audiència Provincial de Castelló per a dictar la sentència del cas, però el presumpte abusador sexual no va acudir a la cita. L'acusat es troba en parador desconegut i el jutge ja ha ordenat la seua busca i captura.

 

Segons informa 'Mediterráneo', els fets van passar durant la matinada del 28 de maig de 2017, quan el presumpte agressor es trobava amb la seua parella, amb un altre matrimoni i la filla d'estos. A les 4.00, l'acusat es va quedar a soles amb la víctima i va començar a fer-li comentaris sobre pràctiques sexuals. Després, li va tocar el cul i les mamelles i la va besar en la boca, agarrant-li la cara per a què no es poguera apartar.

 

Finalment, la menor va conseguir espentar al presumpte abusador i fugir. La suposada agressió li va provocar a la xiqueta ansietat i trastorn per estrés postraumàtic. D'esta manera, els pares de la menor reclamaren una indemnització pels 20 dies que va estar malalta. 

 

Ara, la Fiscalia demana 3 anys de presó per un delicte d'abús sexual a una menor i sol·licita, per a després, 6 anys de llibertat vigilada. A demés, se li van reclamar 2.000 euros d'indemnització a l'home en concepte de responsabilitat civil pels perjuís morals ocasionats. 

 

D'esta forma, el juí s'ha posposat fins que es trobe al presumpte agressor. La família afectada, que ahir esperava que es tancara el cas, encara haurà d'esperar més temps. 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!