La caiguda d'una branca pel fort vent talla la Gran Via Marqués del Túria a València

El Centre de Gestió de Trànsit de l'Ajuntament de València ha informat que s'ha «tancat el carril esquerre» en sentit pont d'Aragó
Imatge d'arxiu d'un arbre caigut en la Gran Via Marqués del Túria | Policia Local de València

 

Una branca d'un arbre ha caigut en una de les principals vies de la ciutat, en l'avinguda Gran Via Marqués del Túria. La caiguda s'ha produït este matí cap a les 07:00 hores i el fet ha obligat a que el Centre de Gestió de Trànsit de l'Ajuntament de València ha informat que s'ha «tancat el carril esquerre» en sentit pont d'Aragó. Però, mitja hora després s'ha pogut restablir el trànsit.

 

 

Una dona ferida en caure-li una escala damunt pel vent

 

Una dona de 27 anys ha resultat ferida aquest dimecres a València en caure-li damunt una escala pel fort vent. La jove ha patit una bretxa al cap i ha sigut traslladada a l'Hospital Clínic. Segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), l'accident s'ha produït sobre les deu del matí al carrer Vicente la Roda de València, en el barri de la Malva-rosa.

  

A conseqüència del vent, la dona ha rebut l'impacte d'una escala i ha patit una bretxa al cap. La jove ha rebut assistència del Suport Vital Bàsic (SVB) abans del seu trasllat al Clínic.          

Parcs i jardins de València tancats ahir pel fort vent

 

L'Ajuntament de València va tancar al públic ahir els parcs i jardins de la ciutat que tenen una tanca al voltant, com els de Vivers o els de Monforte, davant l'alerta per fortes ratxes de vent, que aconseguiren ratxes de fins a 100 quilòmetres per hora en alguns llocs de la Comunitat.

 

En concret, els jardins tancats varen ser el del parc de l'Oest, parc d'Orriols, Jardí de Polifil, parc de Marxalenes, Els Hespèrides, jardins de Monforte, jardí Antoni Suárez, Benicalap, Aiora, jardí Professor Antonio Llombart, jardins de Vivers, Rafael Cort, Antic Hospital Pare Jofré, Franco Tormo, La Rambleta, Alfred Candel i plaça del Cedre.

       

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!