EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Carrefour aposta per un hipermercat obert les 24 hores a Madrid

És el primer supermercat de grans dimensions a Espanya on es podrà comprar a qualsevol hora del dia
Carrefour apuesta per un hipermercat obert les 24 hores en Madrid | Cedida

 

Carrefour obri este dimarts 12 de desembre el primer hipermercat que obri les 24 hores a Espanya. Estarà situat a Madrid i arriba amb l'objectiu de respondre a les necessitats dels clients que reclamen poder comprar fora de l'horari d'obertura habitual.

  

  

En concret, l'empresa de distribució ja oferix comerç 'online' i obertura 24 hores en set Carrefour Market madrilenys, però és la primera vegada que s'obrirà un hipermercat amb estes característiques.

  

  

El nou Carrefour 24 hores està situat en el centre comercial Madrid Sud, en el barri madrileny de Vallecas. Este nou supermercat té un total de 7.000 metres quadrats de superfície dedicada a la venda, 30 caixes d'eixida i 1.278 places d'aparcament.

 

 

 

 

A més, l'obertura d'este hipermercat Carrefour 24 hores emplearà a vora 200 persones, un 10% més que la plantilla d'un centre de similars característiques. Açò es deu a la necessitat de cobrir els diferents torns i cuidar dels estàndards de qualitat i servei que caracteritzen a la signatura.

Apertures de supermercats innovadors

Carrefour es manté a l'avantguarda del sector en el llançament de formats innovadors. Abans de l'hipermercat obert tot el dia, la companyia ja va apostar pel primer Carrefour Market Gourmet, el Carrefour Bio, especialitzat en productes ecològics; el Mercat d'Alcobendas, la primera zona de restauració o 'food court'.

Paral·lelament, la companyia francesa sempre s'ha mostrat partidària de la llibertat horària, que implica la creació de llocs de treball en ampliar i millorar el servei al consumidor. Va ser després de l'entrada en vigor de la Llei de Comerç de la Comunitat de Madrid en 2008, quan Carrefour va decidir ampliar l'horari dels seus hipermercats a Madrid.

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!