Cau una xarxa de prostitució en Castalla

El cap de l'organització també venia cocaïna als clients
Hi ha un total de 6 persones detingudes | Guàrdia Civil Alacant

La Guàrdia Civil ha desarticulat una xarxa d'explotació sexual de dones en Castalla, en l'Alcoià (Alacant). Fins ara, han sigut detingudes sis persones per ser, presumptament, membres de la banda, entre els que hi ha els dos caps de l'organització.

Un dels caps de la banda també passava cocaïna als clients. Els sospitosos, cinc hómens (tres italians i dos espanyols), d'entre 72 i 46 anys, i una romanesa, de 32 anys, estan acusats dels presumptes delictes d'explotació sexual, tràfic de drogues, blanqueig de capitals, contra els drets dels treballadors i pertinença a una organització criminal. 

Els fets van començar en agost del 2019 quan agents de l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Villena es van enterar de l'existència d'una casa en Castalla en la que s'estarien prostituint diferents dones. 

Objectes confiscats durant l'operació | Guàrdia Civil d'Alacant

L'organització sempre actuava igual

La banda captava a les víctimes a través de pàgines web en Internet especialitzades en servicis de prostitució, que venien principalment de Mèxic, Veneçuela, Colòmbia, Rússia, Paraguai, República Dominicana, Romania i Bulgària. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Busquen 69 quilos d'or que la Policia guarda des de fa 6 anys" "Una dona cau des d'un primer pis després de ser tancada pel seu ex en València"