Dos ciclistes ferits durant el tercer matí que es pot fer exercici en el territori valencià

Els accidents han tingut lloc entre les 08.00 i les 11.00 hores d'este matí
Ciclistes ferits | Pixabay

 

Este passat dissabte es va començar a poder eixir a fer exercici a l'aire lliure des de què es va decretar l'estat d'alarma, una activitat que s'ha de fer entre les 06.00 hores a les 10.00 hores del matí i des de les 20.00 hores fins a les 23.00 hores de la nit. Davant d'este permís, són molts ciclistes els que han tornat a practicar una de les seues aficions i fins a cinc ciclistes van resultar ferits ahir diumenge.

 

Este dilluns han sigut diferents persones les que han tornat a eixir a fer deport, i a conseqüència d'això, dos ciclistes han resultat ferits en caure de la bici en el territori valencià, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU).

 

Dos ciclistes ferits este matí

Un dels accidents ha tingut lloc en Alcora, en la comarca de l'Alcalatén (Castelló), sobre les 08.45 hores, quan un ciclista ha xocat contra un cotxe i s'ha caigut de la bicicleta en el carrer de Sant Salvador d'esta localitat. El CICU ha mobilitzat a una ambulància del Suport Vital Bàsic (SVB), i l'equip mèdic ha assistit a l'home, de 42 anys, que presentava un traumatisme cranioencefàlic i contusions. Després de ser estabilitzat, ha sigut traslladat fins a l'Hospital Universitari de Castelló.

 

Unes hores després d'este accident, el CICU ha rebut un altre avís d'un accident en el carrer de la Plana Alta de la ciutat de Castelló, en el que un ciclista havia caigut i s'havia pegat en el cap contra un banc de fusta. Fins al lloc de l'accident ha anat una ambulància del SVB i l'equip sanitari ha atés a la víctima, de 77 anys, per una fractura de fèmur i s'ha traslladat al ciclista fins a l'Hospital Universitari de Castelló.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!