Cinc ciclistes ferits durant el segon matí d'eixides deportives en el territori valencià

Els accidents s'han produït en Vinaròs, Petrer, Cocentaina i València
Tres ciclistes han resultat ferits este matí en el territori valencià | Pixabay

 

Des d'ahir, dissabte, ja es pot eixir a passejar o a fer deport a l'aire lliure, sempre respectant les franges horàries de 6 a 10 del matí i de 20 a 23 de la nit. En el primer dia de 'permís', van ser molts els que van agarrar la seua bicicleta per a practicar deport i fins a sis ciclistes van resultar ferits en la jornada d'ahir.

 

Este matí de diumenge, també han sigut molts els valencians que han eixit al carrer amb les seues bicicletes i s'han tornat a produir accidents. En concret, cinc persones han resultat ferides en el territori valencià en caure de la bicicleta, segons informen fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

 

Cinc accidents de ciclistes este matí

En Vinaròs, en el Baix Maestrat (Castelló), un xic de 15 anys ha patit un accident cap a les 8 del matí. El CICU ha mobilitzat una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB), que ha acudit a la pujada de l'Ermita de la localitat, a on es trobava el xic ferit. El jove ha sigut atés per mal de cervicals i ha sigut traslladat a l'Hospital Comarcal de Vinaròs.

 

D'altra banda, a les 9.15 hores, s'ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir a un ciclista que ha patit una caiguda mentres circulava per una zona de muntanya en terme municipal de Petrer, en el Vinalopó Mitjà (Alacant). Fins al lloc sels fets s'ha mobilitzat una ambulància de SVB i l'equip sanitari ha assistit a un home de 57 anys per traumatisme cranioencefàlic i contusió toràcica. Després de l'assistència, el ciclista ha sigut traslladat a l'Hospital d'Elda.

 

Poc després d'este accident, cap a les 9.30, el CICU ha rebut un nou avís per un accident a l'altura del quilòmetre 804 de la carretera nacional N-340, en el terme municipal de Cocentaina, en el Comtat (Alacant). El ciclista ha sigut assistit per l'equip sanitari d'una ambulància de SVB per policontusions. Una volta estabilitzat, l'home de 52 anys ha sigut evacuat a l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi.

 

Poc abans de les 10 del matí, cap a les 9.45 hores, s'ha produït un accident entre dos ciclistes en València, concretament, en l'avinguda de Catalunya. El CICU ha mobilitzat una ambulància de SVB i l'equip mèdic ha assistit a un home, de 52 anys, i una dona, de 48. L'home ha sigut traslladat a l'Hospital Clínic Universitari de la ciutat per síncope, mentres que la dona no ha hagut de ser hospitalitzada, ja que només presentava ferides superficials.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!