Condemna de 15 anys i mig de presó al 'caníbal de las Ventas

L'Audiència Provincial de Madrid li ha condemnat per matar, esquarterar i menjar-se a la seua mare en considerar que no tenia anul·lades les seues facultats mentals en el moment dels fets

La Secció Cinquena de l'Audiència Provincial de Madrid ha condemnat al ‘caníbal de la Ventas’ a 15 anys i cinc mesos de presó per matar a la seua mare, esquarterar-la i alimentar-se d'ella durant almenys 15 dies en 2019.


L'Audiència Provincial de Madrid considera que l'autor no tenia anul·lades les seues facultats mentals quan es van produir els fets i condemna al 'caníbal de las Ventas' per un delicte d'homicidi i un altre de profanació de cadàvers, tots dos amb agreujant de parentiu.


L'autor de l'assassinat complirà la sentència de 15 anys i 5 mesos en un centre penitenciari, 15 anys pel delicte d'homicidi i 5 mesos pel de profanació del cadàver de la seua mare.


"Ni per les proves documentals obrants en actuacions, ni per les declaracions dels testimonis que han deposat en l'acte del judici oral, ha resultat provat que l'acusat patira una alteració psíquica que li dificultara el processament correcte de la informació", diu part de la sentència.


L'homicida va declarar haver matat a la seua mare en sentir veus que li pressionaven a fer-ho.

No obstant això, els dos experts que van fer l'avaluació psiquiàtrica de l'autor de l'homicidi van concloure que no s'apreciava simptomatologia psicòtica i que podia distingir entre el que estava bé i el que estava mal.

La sentència va per la mateixa línia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut per 14 robatoris en immobles de la platja de Xilxes i Moncofa" "Mor una xiqueta de 19 mesos després de caure a una piscina a Xàbia"