Condemnat a dos anys de presó per intentar matar en Castelló a qui pensava que era l'amant de la seua dona

L'agressor intentà apunyalar-lo amb un ganivet de cuina de 15 centímetres
L'home intentà tallar-li el coll perquè estava convençut de què era l'amant de la seua dona | Cadena Ser

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a dos anys de presó per un delicte d'homicidi en grau de temptativa a un home que va intentar tallar-li el coll a un altre perquè estava convençut de què mantenia una relació amb la seua dona.

La sentència, fruit d'un acord entre el Ministeri Fiscal i l'advocat de la defensa pel que van presentar una qualificació conjunta quan començà el juí, aprecia les circumstàncies atenuants d'arravatament, obcecació o un altre estat passional, i de reparació del mal. El condemnat haurà d'indemnitzar amb 3.000 euros a la víctima, que va patir lesions en una cella i en una .

Intentà tallar-li el coll en la taverna que regentava

Els fets es van produir el 15 de juny de 2019 en Castelló, quan la víctima va entrar al costat d'un grup d'amics en la taverna que regentava l'acusat, de 48 anys. Quan el perjudicat va demanar parlar amb la dona del penat, ell, que estava convençut de què els dos mantenien una relació íntima, li va demanar que pujaren al pis de dalt de l'establiment.

Una volta allà, l'hostaler li va pegar una punyada en la cella al client i va intentar tallar-li el coll amb un ganivet de cuina de 15 centímetres. L'agredit va intentar protegir-se i per instint va col·locar la  en el tall de l'arma, cosa que li va causar talls en diversos dits de la mà. Els dos hòmens van caure per les escales del local fins a la planta baixa, a on els altres clients del bar van intervindre i li van llevar el ganivet al condemnat, qui continuava cridant «et mate», en referència a la víctima. El ferit va tardar deu dies a curar-se de les lesions que va patir en la cella i en els dits de la mà esquerra.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor a les portes de la Ciutat de la Justícia de València" "Un menor de 13 anys pillat mentres conduïa a soles per Alacant"