Dos condemnats a sis anys de presó per intenar matar a un home en Benicarló

La víctima, que els va agredir primer, també ha sigut condemnada a tres anys per un delicte de lesions
Tant els agressors com la víctima han sigut condemnats a presó | Google Maps

 

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a sis anys de presó per un delicte d'homicidi intentat a dos hòmens que van apunyalar diferents voltes a un altre, amb qui havien discutit en Benicarló, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló).

 

Els penats no podran arrimar-se ni comunicar-se amb l'agredit durant deu anys i hauran d'indemnitzar a la Generalitat Valenciana amb més de 5.000 per les despeses mèdiques i farmacèutics del tractament a la víctima.

 

Segons arreplega la sentència, els tres hòmens implicats en este succés es van confessar culpables durant el juí i van acceptar les penes sol·licitades per la Fiscalia, amb l'adhesió d'acusacions i defenses.

 

Els dos principals acusats han sigut condemnats a penes de sis anys de presó per un delicte d'homicidi en grau de temptativa. El tercer implicat, víctima d'este delicte, ha sigut condemnat a tres anys de presó: un any i mig per cada un dels dos delictes de lesions pels que va ser jutjat.

 

Una discussió que començà en els voltants d'un pub del Port Deportiu

Els fets es van produir en la matinada del 23 de desembre de 2018 en els voltants d'un pub pròxim al Port Deportiu de Benicarló, quan els tres hòmens van començar una discussió durant la que un d'ells va trencar una botella de vidre contra la paret i va ferir en la cara i en el coll als altres dos.

 

Els ferits van acudir a un hospital per a rebre assistència mèdica. Unes hores després, en rebre l'alta i denunciar els fets davant la Guàrdia Civil, van acudir a casa del presumpte agressor, una casa ocupada del municipi, i van intentar matar-lo.

 

En concret, es van abalançar sobre ell i cada un d'ells li va clavar diferents voltes un ganivet en l'esquena. Les ferides van deixar a la víctima nou cicatrius i haurien sigut mortals si no haguera rebut assistència mèdica urgent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!